Open vacancy Turun kaupunki

Informaatikko

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Kirjastopalvelut, Hakeutuvat palvelutTurku
Työavain: 
TKU00-44-57-18
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
29.5.2018 15.00
Palkka: 
2 434,33 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.7.2018
Työn kuvaus

Turun kaupunginkirjaston nuorten tiimissä on haettavana informaatikon toimi. Informaatikon tehtäviin kuuluu nuorten kirjastopalvelujen kehittäminen ja koordinointi koko kirjastossa yhdessä tiiminvetäjän kanssa. Informaatikko osallistuu kokoelmatyöhön nuorten aineiston osalta sekä asiakaspalveluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, hyvä perehtyneisyyskirjaston eri toimintamuotoihin sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme paloa nuortenkirjastotyöhön ja sen uudistamiseen sekä kokemusta tapahtumatoiminnasta ja osallistavista menetelmistä. Arvostamme hyviä verkostoitumistaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Eduksi luemme idearikkauden, joustavuuden ja sensitiivisyyden.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääsee asiakaslähtöisesti kehittämään nuorten kirjastopalveluita.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Sanna Hernelahti 044 9072833 sanna.hernelahti@turku.fi (17.-18.5.)
Merja Lundén 040 1423987 merja.lunden@turku.fi (29.5.)

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.