Open vacancy Turun kaupunki

Intendentti

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Turun kaupunginorkesteriTurku
Työavain: 
TKU00-44-78-16
Hakuaika päättyy: 
27.1.2017 15.00
Palkka: 
4621,62 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Intendentti johtaa, valvoo ja kehittää kaupunginorkesteria. Turun kaupunginorkesterin (Turun filharmoninen orkesteri) tehtävänä on musiikkielämysten vaaliminen, edistäminen ja konserttien järjestäminen. Intendentti vastaa kaupunginorkesterin johtamisesta siten, että kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja kulttuurilautakunnan sekä kaupunginjohtajan ja toimialajohtajan asettamat tavoitteet saavutetaan. Kaupunginorkesteri on osa kaupungin vapaa-aikatoimialaa ja intendentti osallistuu toimialan yhteisten toimintojen johtamiseen ja kehittämiseen. Intendentti raportoi vapaa-aikatoimialan toimialajohtajalle ja kulttuurilautakunnalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, musiikkielämän ammatillinen tuntemus ja johtamiskokemus. Lisäksi vaaditaan molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Orkesterityön luonteessa korostuvat musiikkitaiteellinen näkemyksellisyys yhdistettynä vankkaan talouden ja toiminnan realismiin sekä vuorovaikutustaidot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittävää ja osallisuutta tukevaa työotetta.

Organisaation kuvaus
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän edistäminen kestävällä tavalla. Turku-konserni on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää. Tervetuloa tekemään tulevaisuuden Turkua. Turun kaupunki on savuton työpaikka.
Yhteystiedot

Vapaa-aikatoimialajohtaja Minna Sartes puh. 050-527 8163

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa., Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Vapaa-aikatoimiala, kirjaamo, PL 248, 20101 Turku