Open vacancy Turun kaupunki

Palvelusihteeri

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Seudullinen joukkoliikenneTurku
Työavain: 
TKU00-61-18-18
Hakuaika alkaa: 
13.3.2018
Hakuaika päättyy: 
22.3.2018 15.00
Palkka: 
2 215,51 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Seudullinen joukkoliikenne on asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa joukkoliikenneasioiden valmistelusta Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan, Liedon ja Ruskon kuntien alueella. Joukkoliikennetoimistossa työskentelee 25 henkilöä. Pyrimme tekemään joukkoliikenteestä entistä houkuttelevamman kulkuvälineen Turun ja Turun kaupunkiseudun asukkaille.

Palvelusihteerin päätehtävänä on Fölin palvelu- ja latauspisteiden matkakorttien myynnin ja tilitysten valvonta sekä neuvonta tilitysasioissa. Joukkoliikenteen lipputulot ovat noin 26 miljoonaa euroa vuodessa.

Lisäksi palvelusihteeri huolehtii mm. päävaraston materiaalien tilauksista ja jakelujärjestelyistä, työmatkaseteliasioista suoraan yritysten kanssa, kuljettajien vapaakorttiasioista sopimusliikennöitsijöiden kanssa, hakemukseen perustuvien matkakorttien myöntämisasioista sekä käyttöoikeuksien valvonnasta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto ja riittävä työkokemus.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, oma-aloitteellisuutta, numerotarkkuutta, tietoteknisiä taitoja ja valmiutta omaksua uusia sovelluksia.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hallintopäällikkö Pirjo Kuoppala, pirjo.kuoppala@turku.fi, p. 044 907 5123

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.