Open vacancy Turun kaupunki

Toimitilojen rakennuttamispäällikkö

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Kaupunkirakentaminen, Toimitilojen rakennuttaminenLinnankatu 90 ETurku
Työavain: 
TKU00-61-19-18
Hakuaika alkaa: 
13.3.2018
Hakuaika päättyy: 
27.3.2018 15.00
Palkka: 
4 743,43 €/kk, teknisten sopimus
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
23.4.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Turussa aloitti toimintansa vuoden 2018 alussa uusi kaupunkiympäristötoimiala, joka muodostettiin aiemmista kiinteistötoimialasta ja ympäristötoimialasta. Kaupunkiympäristötoimiala vastaa toimintaedellytysten luomisesta ja järjestämisestä vetovoimaisen kaupungin kasvulle, kaupunkiympäristön kehittämiselle, rakenteelliselle toimivuudelle ja viihtyisyydelle sekä vastaa kaupungin rakennetusta infraomaisuudesta, laadukkaan kaupunkiympäristön toteuttamisesta ja ylläpidosta sekä terveellisten tilojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Lisäksi toimiala vastaa ympäristöön ja rakentamiseen liittyvistä viranomaispalveluista, ympäristönsuojelusta sekä seudullisista joukkoliikenne- ja jätehuoltopalveluista. Kaupunkiympäristötoimialaa johtaa toimialajohtaja.

Haemme sinua toimitilojen rakennuttamispäällikkö kaupunkirakentamisen palvelualueelle, joka vastaa katujen ja muiden yleisten alueiden toteutussuunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta sekä kaupungin toimitilojen rakennuttamisesta sekä toimii lainsäädännön mukaisena kadun- ja tienpitäjänä.

Toimitilojen rakennuttamispäällikkö johtaa ja valvoo toimitilojen rakennuttamisen yksikön toimintaa ja huolehtii yksikön toiminnan tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Toimitilojen rakennuttamispäällikkö vastaa kaupunkirakentamisen toimitilojen rakennuttamisyksikön viranomaisyhteistyöstä ja osallistuu muuhun yksikköään koskevaan seudulliseen ja valtakunnalliseen yhteistyöhön. Tehtäviin kuuluvat mm. yksikön johtaminen, investointiohjelman laatimiseen osallistuminen, investointiohjelman toteuttaminen ja seuranta, tilahankkeiden rakennuslupien hakeminen, ilmasto- ja energia-asiat. Toimitilojen rakennuttamispäällikkö vastaa ja raportoi kaupunkirakentamisjohtajalle yksikön toiminnasta ja kehittämisestä sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi teknillisessä opistossa suoritettu insinöörin tutkinto sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Suotavana pidetään kunnallishallinnon tuntemusta.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Virka ollut aikaisemmin haussa ajalla 15.2. - 12.3. Siihen saapuneet hakemukset otetaan huomioon uudessa haussa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa rakennuttamispäällikkö Merja Lumme p. 050 5589 343, etunimi.sukunimi@turku.fi.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa., Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Ympäristötoimiala, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku