Open vacancy Turun kaupunki

Lupapäällikkö

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Kaupunkiympäristötoimiala, Luvat ja valvonta, RakennusvalvontaPuolalankatu 5Turku
Työavain: 
TKU00-61-42-18
Hakuaika alkaa: 
7.9.2018
Hakuaika päättyy: 
27.9.2018 15.00
Palkka: 
4 303,13 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.10.2018
Työn kuvaus

Kaupunkiympäristötoimialalle haetaan lupapäällikköä. Tehtäviin kuuluu Kaupunkiympäristötoimialan Luvat ja valvonta-palvelualueen rakennusvalvonnan yksikön lupa-palveluiden kehittäminen ja koordinointi. Lupapäällikkö toimii lupapalveluiden henkilökunnan (9 henkilöä) työnjohdollisena esimiehenä. Tehtäviin kuuluu myös rakentamiseen liittyvien lupahakemusten ja -ilmoitusten käsittely ja valmistelu sekä lupapäätösten tekeminen. Asiakaspalvelu, rakennusvalvonnan asiakkaiden neuvonta ja ohjaus.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto taikka aiempi rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään hyvää kokemusta rakennuksen suunnittelutehtävistä sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Eduksi luetaan sähköisten asiointikanavien osaaminen.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Valvontajohtaja Leena Salmelainen, puh. 050 541 7924
leena.salmelainen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa., Sähköisen haun lisäksi kirjallisen hakemuksen voi jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen, Kaupunkiympäristötoimiala, kirjaamo, PL 355, 20101 Turku