Open vacancy Turun kaupunki

Toimistosihteeri

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Hyvinvointitoimialan hallinto ja yhteiset palvelut, Hyvinvointitoimialan hallinto, Henkilöstö- ja hallintopalvelut, HallintopalvelutTurku
Työavain: 
TKU25-10-8-17
Hakuaika päättyy: 
6.3.2017 15.00
Palkka: 
2.023,30 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
20.3.2017
Työn kuvaus

Hyvinvointitoimialan kirjaamon työt. Tehtäviin kuuluu: Kirjaamisasiat (sis. postin käsittelyn) ja asiakaspalvelun sekä Hallintopalveluiden avustavat toimistotehtävät. Tarvittaessa myös kulunvalvontaan (Flexim) liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto, soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytetään ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Organisaation kuvaus
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän edistäminen kestävällä tavalla. Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 12 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää. Tervetuloa tekemään tulevaisuuden Turkua. Turun kaupunki on savuton työpaikka.
Yhteystiedot

henkilöstöpäällikkö Maaria Palomäki, p. 050 553 0936

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.