Open vacancy Turun kaupunki

Sovitteluohjaaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Varsinais-Suomen sovittelutoimistoTurku
Työavain: 
TKU25-20-129-18
Hakuaika alkaa: 
17.5.2018
Hakuaika päättyy: 
31.5.2018 15.00
Palkka: 
2 512,40 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Sovitteluun ohjattavien rikos- ja riita-asioiden käsittelyprosessista vastaaminen, joka pitää sisällään asioiden koordinointia, sovitteluasioiden valmisteluun liittyvää asiakastyötä, sovittelijoiden valinnan sekä myös itse sovittelijana toimimista. Tehtävään kuuluu myös vapaaehtoissovittelijoiden työn ohjaaminen, työn laadun valvonta sekä osaamisen kehittäminen (ohjaus ja neuvonta, palautekeskustelut, ryhmien vetäminen, kehityskeskustelujen pito). Osana tehtävää on osallistuminen vapaaehtoissovittelijoiden perus- ja jatkokouluttamiseen. Kyseiseen vakanssiin sisältyy myös johtavan sovitteluohjaajan sijaisena toimiminen hänen poissaollessaan.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy rikosasioiden ja eräiden riita-asioiden sovittelusta annetun lain (1015/2005) mukaan.

Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä.

Kokemus rikos- ja riita-asioiden sovittelun parissa työskentelystä joko sovitteluohjaajana tai vapaaehtoisena sovittelijana luetaan eduksi.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava sovitteluohjaaja Riku Laurila, p. 0449072447, riku.laurila@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU