Open vacancy Turun kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Asiakasneuvonta ja etuuskäsittelyTurku
Työavain: 
TKU25-20-68-18
Hakuaika alkaa: 
14.3.2018
Hakuaika päättyy: 
28.3.2018 15.00
Palkka: 
3 008,00 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2018
Työn kuvaus

Sosiaalityöntekijä toimii etuuskäsittelijöiden ja sosiaaliohjaajien tukena asiakkaan kokonaistilanteen arvioinnissa ja ohjeistaa etuuskäsittelijöitä ja sosiaaliohjaajia täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen ratkaisemisessa. Sosiaalityöntekijä vastaa tarvittaessa uusien asiakkaiden sosiaalityön tarpeen arvioinnista.

Yksikössä tehtävän sosiaalityön tavoitteena on tukea yhteistyössä yksikön muiden työntekiöiden kanssa niiden asiakkaiden ja perheiden hyvinvointia, jotka eivät tarvitse pitkäjänteistä sosiaalityön palvelua, vaan hyötyvät lyhytkestoisesta palvelusta.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan.

Lisäksi edellytetään monipuolista kokemusta sosiaalityöntekijän tehtävistä.

Eduksi luetaan englannin kielen taito sekä Turun kaupungin organisaatio- ja palvelurakenteen tuntemus.

Tarjoamme sinulle työyksikön monipuolisen tuen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Elina Wiljanen
Sähköposti: elina.wiljanen@turku.fi
Puhelin: 050 310 1603

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella: Hyvinvointitoimiala, kirjaamo, PL 670, 20101 TURKU