Open vacancy Turun kaupunki

Toimintaterapeutti

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Polikliiniset palvelut, Lääkinnällinen kuntoutusTurku
Työavain: 
TKU25-30-130-18
Hakuaika alkaa: 
17.5.2018
Hakuaika päättyy: 
7.6.2018 15.00
Palkka: 
2 321,66 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.7.2018
Työn kuvaus

Vastuualueena on Lääkinnällisen kuntoutuksen kaikkien toimintaterapeuttien sijaistaminen lyhytaikaisissa ennalta suunnitelluissa sekä äkillisissä poissaolotilanteissa priorisoiden asiakkaiden kotiutuminen ja kotona itsenäisesti selviytymistä edistävien toimenpiteiden toteuttaminen. Toimintakyvyn ja toimintaympäristön arviointi, kuntoutumista ja erityisesti kotona itsenäisesti selviytymistä edistävien toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus yhdessä asiakkaan kanssa sekä asiakkaan ja lähiverkoston neuvonta ja ohjaus. Vastaa asiakkaan toimintakokonaisuuksien harjoittamisesta, apuvälinehankintaprosessista, fyysisen lähiympäristön arvioinnista ja muutostöiden (kotikäynnit) suunnittelusta sekä psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn tukemisesta. Laatii ja kirjaa potilastietojärjestelmiin itsenäisesti lausuntoja asiakkaiden toimintakyvystä, kuntoutustarpeesta, elinympäristön muutos- ja apuvälinetarpeesta sekä muista oman erikoisalansa asioista eri yhteistyötahoille.

Kelpoisuusvaatimuksena toimintaterapeutin tutkinto, terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan

Eduksi luetaan lääkinnällisen kuntoutuksen toimintaympäristön tuntemus, organisointi- ja priorisointikyky, oma-aloitteisuus, paineensieto, joustavuus, yhteistyö- ja päätöksentekokyky sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Johtava toimintaterapeutti Irmeli Wasén, irmeli.wasen@turku.fi, p. 0449073322
Toimintaterapeutti Heini Nurminen, heini.nurminen@turku.fi, p. 0401681534

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.