Open vacancy Turun kaupunki

Sairaanhoitaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, MuistikuntoutusosastoVarusmestarintie 14Turku
Työavain: 
TKU25-30-172-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
27.8.2018 15.00
Palkka: 
2 352,04 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Sairaanhoitajan tehtävät muistikuntoutusosastolla. Muistikuntoutusosastolla hoidetaan muistisairaita potilaita, jotka tarvitsevat lyhytaikaista sairaalatasoista hoitoa muistisairautensa tutkimiseksi ja hoitamiseksi. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin. Osastolla on yhdeksän potilaspaikkaa. Työ on moniammatillista tiimityötä kahdessa vuorossa.
Odotamme valittavalta sairaanhoitajalta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaan.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus muistisairaan kohtaamisosaamisesta. Arvostamme erityisesti muistisairaan potilaan kokonaishoidon tuntemusta, potilaslähtöistä työotetta ja hyvää kotimaisten kielten hallintaa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Elina Lähde p. 040 5731 937
elina.j.lahde@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.