Open vacancy Turun kaupunki

Geronomi

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3Turku
Työavain: 
TKU25-60-100-18
Hakuaika alkaa: 
13.3.2018
Hakuaika päättyy: 
3.4.2018 15.00
Palkka: 
2 293,00€/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
12.4.2018
Työn kuvaus

Etsimme geronomia Turun hyvinvointitoimialan vanhusten asumispalveluiden palvelualueelle, jossa turkulaiset vanhukset saavat ympärivuorokautista sekä tilapäistä hoitoa. Vakanssi sijaitsee vanhuskeskus 3:n yhteisissä toiminnoissa, mutta tehtävää toteutetaan koko asumispalveluiden alueella.

Tehtävä sisältää toiminnan ohjauksen tiiminvetäjänä toimimisen, yhteistyön kehittäminen vapaaehtoisten ja asukkaiden omaisten kanssa ja yksilö- ja ryhmätoiminnan toteuttamista asukaslähtöisesti. Tavoitteena on ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen heidän tarpeistaan lähtöisin moniammatillisessa työryhmässä. Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa hallintaa tavoitteellisen toiminnan kehittämisestä, tiiminvetäjänä toimimisesta, itsenäistä työotetta sekä ihmissuhdetaitoja ja kykyä toimia ikäihmisten parissa ja moniammatillisessa työryhmässä. Työ on arkityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Geronomin tutkinto (amk).

Edellytämme, että omaat osaamista tiimin vetäjyydestä, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on pitkäjänteisyyttä, hyvät vuorovaikutustaidot ja ymmärrystä vanhustyöhön.

Edellytämme lisäksi sinulta innostusta kehittää asukkaiden aktiivista arkea yhteistyössä yksiköiden henkilökunnan ja vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan RAI-osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää uutta toimintamallia vanhusten asumispalveluihin sekä työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

asumispalvelujen päällikkö
Susanne Röberg
p. 040 756 8338
Mahdolliset tiedustelut viikolla 13 arkisin klo 13-15.

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.