Open vacancy Turun kaupunki

Lähihoitaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito RunosmäkiTurku
Työavain: 
TKU25-60-161-18
Hakuaika alkaa: 
16.4.2018
Hakuaika päättyy: 
2.5.2018 15.00
Palkka: 
2 000,70 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2018. Sijaisuus päättyy 30.11.2018.
Työn kuvaus

Haemme lähihoitajan sijaista Runosmäen kotihoitoon. Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Eduksi luetaan kotihoidon ja pegasos -asiakastietojärjestelmän tuntemus sekä Love-lääkeluvan voimassaolo.

Tarjoamme sinulle monipuolisen lähihoitajan työn. Tehtävässä ei tarvita omaa autoa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Palveluesimies Kristiina Kemppainen p. 050 552 9226,
kristiina.kemppainen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.