Open vacancy Turun kaupunki

Lähihoitaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito SuikkilaKustavintie 4Turku
Työavain: 
TKU25-60-275-18
Hakuaika alkaa: 
8.8.2018
Hakuaika päättyy: 
21.8.2018 15.00
Palkka: 
2 026,70 €/kk
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018. Sijaisuus päättyy 31.10.2019
Työn kuvaus

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoitaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä, hyvää suomen kielen taitoa, voimassaolevaa LOVe lääkelupaa tai sen suorittamista 3 kk:n sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme aikaisempaa harjoittelu- tai työkokemusta kotihoidosta. Pegasos- järjestelmän tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Meillä saa hyvän perehdytyksen osaavassa ja mukavassa työyhteisössä. Mahdollisuus toteuttaa omaa osaamista ja osallistua monipuolisiin koulutuksiin.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palveluesimies Anne-Maija Nurminen p. 050 310 1677/ anne-maija.nurminen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.