Open vacancy Turun kaupunki

Lähihoitaja, 2 sijaisuutta

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Resurssipooli.Turku
Työavain: 
TKU25-60-280-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
23.8.2018 15.00
Palkka: 
2 099,00 €/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2018. Sijaisuus päättyy 30.3.2019.
Työn kuvaus

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoitaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa.

Kotihoidon Resurssipoolin lähihoitajana toimit kotihoidon eri alueilla. Työsi tukena toimii osaava tiimi ja lähiesimies. Resurssipoolin yksikössä viihdytään vaihtelevan työnkuvan johdosta, myös työvuorojen painottuminen arkiaamuihin lisää resursipoolin työntekijöiden työssäviihtymistä. Toiminnan laajentuessa myös viikonloppuna työskentely mahdollistuu.

Resurssipoolin lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttämistä.

Eduksi luetaan voimassa oleva LOVE -lääkelupa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan työn kotihoidon eri alueilla. Tällä hetkellä työ painottuu arkiaamuihin. Toiminnan kehittämisen myötä tehtävässä on mahdollista tehdä myös enemmän ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palveluesimies Päivi Kaisti p. 040 634 1206 / paivi.kaisti@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.