Open vacancy Turun kaupunki

Sairaanhoitaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Portsakoti, tehostettu palveluasuminenPuutarhakatu 39Turku
Työavain: 
TKU25-60-322-18
Hakuaika alkaa: 
8.10.2018
Hakuaika päättyy: 
22.10.2018 15.00
Palkka: 
2 321,66 €/kk
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
5.11.2018
Työn kuvaus

Sairaanhoitajan tehtävä tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja hänellä on vastuu hoitotyöstä ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Lääkäri käy yksikössä viikoittain. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa sairaanhoitaja käyttää RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Sairaanhoitaja on moniammatillisen hoitotiimin vastuuhenkilö. Opiskelijoiden ohjaus kuuluu myös sairaanhoitajan tehtäviin. Yksikkö sijaitsee Portsan kaupunginosassa, osoitteessa Puutarhakatu 39, Turku.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytetään, että valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksytty todistus terveydentilasta.

Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi luetaan myös, että osaa käyttää ja hyödyntää RAI- laatujärjestelmää.

Arvostamme kuntouttavaa ja kulttuuripainotteista työotetta sekä työkokemusta ja osaamista mielenterveys-päihdetyön työympäristöstä.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Vane-Tempest Maria, yksikön esimies, p. 050 553 0932, maria.vane-tempest@turku.fi

Karjalainen Riitta, asumispalvelujen päällikkö, p. 044 907 4885, riitta.karjalainen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.