Open vacancy Turun kaupunki

Lähihoitaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Nummi-HalinenTöykkälänkatu 22Turku
Työavain: 
TKU25-60-363-18
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
27.12.2018 15.00
Palkka: 
2 026,70 €/kk
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.1.2019
Työn kuvaus

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoitaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytetään vastuullisuutta, hyviä tiimityötaitoja, itseohjautuvuutta ja rohkeutta tarttua asioihin.

Eduksi luetaan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, Love suoritettuna.

Olemme innovatiivinen työyhteisö. Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön sekä moniammatillisen tuen. Työ on monipuolista ja palkitsevaa, jossa pääsee kehittämään omia taitojaan.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palveluesimies Elina Laaksonen p. 050 556 7451 / elina.laaksonen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.