Open vacancy Turun kaupunki

8 lähihoitajaa kesäloma-ajaksi

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Yhteinen henkilöstöTurku
Työavain: 
TKU25-60-43-18
Hakuaika alkaa: 
12.2.2018
Hakuaika päättyy: 
26.3.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.5.2018 ja päättyy 30.9.2018
Työn kuvaus

Vanhusten asumispalveluiden yhteiseen henkilöstöön haetaan kesälomien ajaksi 8 lähihoitajaa ajalle 2.5. - 30.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Työntekijät työskentelevät kaksivuorotyössä koko vanhusten asumispalveluiden alueella, kuitenkin omissa keskuksien tiimeissä. Tiimeissä toteutetaan yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus

Kesätyöntekijöiden tulee olla tutkinnon suorittaneita ja lääkeluvallisia. Lääkelupa on mahdollista suorittaa sijaisuuden aluksi työnantajan kustannuksella. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä avuksi.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Yksikön esimies Eeva Luotonen
eeva.luotonen@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.