Open vacancy Turun kaupunki

Liikunnan ja terveystiedon tuntiopettaja

Turun kaupunkiTurun kaupunki, Sivistystoimiala, Turun ammatti-instituuttiTurku
Työavain: 
TKUKOV-40-162-18
Hakuaika alkaa: 
15.5.2018
Hakuaika päättyy: 
29.5.2018 15.00
Palkka: 
OVTES mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2018
Työn kuvaus

Turun ammatti-instituutin Uudenmaantien koulutusyksikössä on haettavana 1.8.2018 alkaen päätoimisen liikunnan ja terveystiedon tuntiopettajan toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde. Tuntiopettajan opetustehtävään kuuluu työkyvyn ylläpitämisen oppiaineiden opetus sosiaali- ja terveysalan, lääkealan ja liikunta-alan perustutkinnoissa.

Edellytämme ajantasaista käsitystä liikunnan käyttämisestä eri asiakasryhmien kuntouttavassa hoitotyössä. Ruotsin kielellä opettamaan kykeneminen ja liikuntaneuvojakoulutuksen tuntemus lasketaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.

Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Kalle Ojanen, p. 044 907 3776, etunimi.sukunimi@turku.fi

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Turun ammatti-instituutti, Kirjaamo, PL 955, 20101 Turku.