Open vacancy Tampereen kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Tampereen kaupunkiAvo- ja asumispalvelut, AikuissosiaalityöTampere
Työavain: 
TRE-1-269-17
Hakuaika alkaa: 
8.12.2017
Hakuaika päättyy: 
26.12.2017 23.59
Työn kuvaus

Sosiaalityöntekijä
AVO- JA ASUMISPALVELUT/AIKUSSOSIAALITYÖ

Sarviksen sosiaaliaseman maahanmuuttajien alkuvaiheen palveluihin etsitään sosiaalityöntekijän viransijaista ajalle 2.1. - 12.11.2018.

Maahanmuuttajien alkuvaiheen palvelussa sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevien juuri kuntaan muuttaneiden tai pääsääntöisesti alle vuoden ajan suomessa asuneiden maahanmuuttaja-asiakkaiden palvelutarpeenarviointi, asiakassuunnitelmien ja kotoutumissuunnitelmien laatiminen sekä toteuttaminen yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä muiden viranomaistahojen kanssa. Tehtävään kuuluu asiakkaan palveluiden laaja-alainen koordinointi ja ohjaaminen sekä erilaisten viranomaispäätösten tekeminen. Lisäksi tehtävään kuuluu Tehostetun kotoutumisen hankkeeseen liittyviä työtehtäviä.

Viransijaisuuteen valittavalta edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015, 7§, 32§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tilapäisesti ammatissa voi toimia sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö tai sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon omaava henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot. Lisäksi työntekijällä tulee olla sellainen taito ja kokemus jota viran asianmukainen hoitaminen edellyttää.

Eduksi katsotaan kokemus sosiaalityöntekijän tehtävistä, työskentelystä maahanmuuttajien kanssa ja hanketyöstä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Matti Äikäs puh. 050 363 7071.

Hakuaika päättyy 26.12.2017. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.

IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
 

Viitekoodi
1-269-17