Open vacancy Turun ammattikorkeakoulu Oy

Avoin työhakemus

Turun ammattikorkeakoulu OyTurun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -tulosalueJoukahaisenkatu 3Salo, Turku
Työavain: 
TuAMK-00-1-14
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2019 23.00
Palkka: 
AVAINTES:n tai AVAINOTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Töihin Turun ammattikorkeakouluun?

Menestyvän AMK:n takana on hyvinvoiva henkilöstö. Haluamme työskennellä yhteisönä, jossa tuemme toisiamme onnistumaan ja kehittymään ammatillisesti. Palkkaamme parhaat henkilöt: rekrytointimme lähtökohtana on parhaan osaamisen ja asiantuntemuksen saaminen tehtäviä täytettäessä.

Kriittisiä osaamisalueita tulevaisuudessa ovat TKI-osaaminen, innopeda-osaaminen, kansainvälisyysosaaminen sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Arvostamme erityisesti Varsinais-Suomen pk-sektorin ja julkisen alan tuntemusta ja suoria kontakteja työnantajiin.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Turun ammattikorkeakoulu Oy:ssä nyt tai tulevaisuudessa, käy täyttämässä avoin työhakemus!

Opetajan kelpoisuusvaatimukset VN asetus 18.12.2014/1129 (https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141129). Muun henkilökunnan kelpoisuusvaatimukset määritellään tehtävän vaativuuden perusteella.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Joukahaisenkatu 3 A, 20520 Turku

Organisaation kuvaus

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. www.turkuamk.fi #ExcellenceInAction.

Yhteystiedot

Henkilöstöpäällikkö Marjatta Kykkänen p. 0505985615 tai marjatta.kykkanen@turkuamk.fi

Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa