Open vacancy Turun ammattikorkeakoulu Oy

Päätoiminen tuntiopettaja, Suuhygienia

Turun ammattikorkeakoulu OyTurun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointiTurku
Työavain: 
TuAMK-04-4-17
Hakuaika alkaa: 
1.12.2017
Hakuaika päättyy: 
17.12.2017 23.59
Palkka: 
AVAINOTES, hinnoittelutunnus 42204022
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suuhygienistikoulutukseen haetaan ammattiaineiden päätoimista tuntiopettajaa Terveys ja hyvinvointi - tulosalueelle 1.2.2018 (tai sopimuksen mukaan) alkaen toistaiseksi.

Hakijalta edellytetään laaja-alaista ja monipuolista suun terveydenhuollon osaamista julkisella ja yksityissektorilla sekä opettaja-osaamista. Valinnassa huomioidaan kiinnostus ja osaaminen kansainväliseen toimintaan sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan liittyen. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja innovaatiotaitoja koulutuksen uudistamisessa.

Kelpoisuusehdot:

- hammashuoltajan tai suuhygienistin (amk) tutkinto ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
- vähintään kolmen vuoden alakohtainen työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen
- 60 opintopisteen laajuiset pedagogiset opinnot (näiden puuttuminen ei ole este tehtävään nimittämiselle, mutta on työehtosopimuksen mukainen peruste palkan epäpätevyysalennukselle)

Lisäksi eduksi luetaan jatko-opinnot.

Vuonna 2018 suuhygienistikoulutus siirtyy uusiin tiloihin Medisiina D rakennukseen. Suuhygienistikoulutus on osa Turun suun terveydenhuollon osaamiskeskittymää, jossa korostuu alueellinen yhteistyö mm. hammasteknikko (AMK) ja hammaslääkärikoulutuksen kanssa. Työhön kuuluu keskeisesti opiskelijoiden ohjaaminen, palvelutoiminnan kehittäminen, TKI-työ ja opetuksen liiketoiminta nykyisessä Ruisklinikka Studentalissa ja tulevassa Medisiina D:ssä.

Työaika on työkausittain laadittavan työsuunnitelman mukainen 760-1624 tunnin vuosityöaika. Palkkaus määräytyy vastaavan osa-aikaprosentin mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys- ja hyvinvointi -tulosalue, Kupittaan kampus, Turku

Organisaation kuvaus

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. www.turkuamk.fi #ExcellenceInAction.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Koulutusjohtaja Marjut Putkinen p. 0505985484 ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Ursula Hyrkkänen p. 0505985467

Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa