Open vacancy Varkauden kaupunki

Määräaikainen terveyskeskuslääkäri, päivystys

Varkauden kaupunkiVarkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusSavontie 55Varkaus
Työavain: 
VRK-02-274-17
Hakuaika alkaa: 
31.10.2017
Hakuaika päättyy: 
30.11.2017 14.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksen ympärivuorokautisessa perusterveydenhuollon päivystyksessä haettavana olleen terveyskeskuslääkärin määräaikaisen viran hakuaikaa jatketaan 30.11.2017 klo 14.00 saakka

PÄIVYSTÄVÄN TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA 1.11.2017 - 31.12.2019

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on joustavassa yhteistyössä peruserikoissairaanhoidon kanssa toimiva perusterveydenhuolto, 24/7 päivystys, oma dialyysi ja hyvin palveleva röntgenosasto sekä sisätauti-kirurginen, psykiatrian ja kuntoutusosasto. Teemme tiivistä yhteistyötä KYSin kanssa.

Päivystys järjestetään omana toimintana erillään päivävastaanotoista. Päivystyksellä on oma ylilääkäri. Päivystyksen muut lääkärin vakanssit ovat täynnä, samoin terveyskeskuslääkäreiden. Konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät kattavan, samoissa tiloissa toimivan erikoissairaanhoidon kanssa. Meillä on mahdollista saada akuuttilääketieteen erikoistumispalveluita.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Palkkaus on paikallissopimuksen mukainen. Kuopiosta Varkauteen on järjestetty arkipäivisin kuljetus.

Määräaikaiseen virkaan haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Kirjalliset hakemukset osoitetaan palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalaiselle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Terveyskeskuslääkäri, päivystys.

Organisaation kuvaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Yhteystiedot

Vastaanottopalvelujen palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalainen, p. 044 444 2631, eija.ruotsalainen@varkaus.fi
Vs. ylilääkäri Teemu Lasanen, p. 044 444 2240