Open vacancy Vaasan kaupunki

Ryhmäliikuntaohjaaja

Vaasan kaupunkiVaasan kaupunkiVaasaVaasa
Työavain: 
VSA905-02-233-18
Hakuaika alkaa: 
3.12.2018
Hakuaika päättyy: 
2.1.2019 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.2.2019
Työn kuvaus

Vaasan kaupunki hakee kokopäivätoimista liikunta-alan ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2-31.12.2019. Työnkuvana on ohjata lasten ja nuorten liikunnan, soveltavan liikunnan, terveysliikunnan sekä uimahallin asiakasryhmiä.

Keskeisiä työtehtäviä ovat eri liikuntaryhmien ohjaus sekä liikuntatapahtumien suunnittelu ja toteutus. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikunta-alan koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsinkielen hyvä suullinen kielitaito ( kielitodistus ).

Edellytämme laajaa ja monipuolista ohjauskokemusta erilaisten ja ikäisten kanssa sekä hyvää suullista kielitaitoa suomen ja ruotsin kielessä.

Arvostamme kykyä hyvään yhteistyöhön eri toimijoiden ja asiakasryhmien kanssa sekä innovatiivista ja ennakkoluulotonta otetta työhön.

Koeaika on viisi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen, puh. 0407187034
mika.lehtonen(at)vaasa.fi