Open vacancy Vaasan kaupunki

Koulupsykologi

Vaasan kaupunkiVaasan kaupunki / Suomenkielinen perusopetusVaasaVaasa
Työavain: 
VSA905-02-239-18
Hakuaika alkaa: 
7.12.2018
Hakuaika päättyy: 
7.1.2019 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.1.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan kaupungin suomenkielisessä perusopetuksessa on haettavana koulupsykologin virka 15.1.2019 alkaen.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu sekä yhteisöllinen että yksilökohtainen oppilashuolto. Yksilökohtaiseen työhön kuuluu mm. oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, lyhytterapianomaiset tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot.
Koulupsykologi toimii myös osana koulujen yhteisöllisessä oppilashuoltotyössä.
Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja heidän koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Vaasan suomenkielisessä perusopetuksessa on yhteensä 6,5 koulupsykologin virkaa. Tiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Oman auton käyttö välttämätön.

Arvostamme opetusalan tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme vastuuonttoa kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Yhteystiedot

Aluerehtori Johanna Olsson
puh. 0405100717