Open vacancy Vaasan kaupunki

Perheohjaaja/ohjaaja

Vaasan kaupunkiSosiaali- ja terveystoimi / Lapsi- ja perhesosiaalityöVaasaVaasa
Työavain: 
VSA905-03-123-18
Hakuaika alkaa: 
7.12.2018
Hakuaika päättyy: 
21.12.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan kaupunki hakee kolmea perheohjaajaa ja kahta ohjaajaa vakituisiin toimiin Lapsi- ja perhesosiaalityön palvelualueelle.

Kaikki toimet ovat uusia ja ne voidaan täyttää 2.1.2019 alkaen. Perheohjaajien ja ohjaajien tehtävänä on toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä asiakassuunnitelman mukaisesti. Perheohjaajien tulee olla valmiita työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin.

Perheohjaajat / ohjaajat sijoittuvat Sosiaalityö, vammaispalvelu ja kotouttaminen-tiimiin, jonka tehtävänä on lapsiperheiden pitkäkestoinen sosiaalityö, vammaispalvelun palvelutehtävään kuuluva sosiaalityö sekä kotoutumisen edistämiseen kuuluvia tehtäviä.

Perhetyöllä tarkoitetaan hyvinvoinnin tukemista sosiaaliohjauksella ja muulla tarvittavalla avulla tilanteissa, joissa lapsi tai hänen perheensä, tarvitsevat tukea ja ohjausta omien voimavarojen vahvistamiseksi ja keskinäisen vuorovaikutuksen parantamiseksi. Perhetyötä annetaan erityistä tukea tarvitsevan lapsen tai nuoren terveyden ja kehityksen turvaamiseksi.

Lapsi- ja perhesosiaalityön palvelualueella työskentelee näiden perheohjaajien lisäksi neljä perheohjaajaa ja kolme ohjaajaa lastensuojelulain mukaisen tehostetun perhetyön toteuttajina.
Lapsi- ja perhesosiaalityön palvelualue vastaa sosiaalipäivystyksestä, kaikesta lapsia ja perheitä koskevasta sosiaalityöstä sekä kokonaisuudessaan lastensuojelun palvelutehtävästä. Palvelualueella on noin 100 työntekijää. Palvelualueen arvopohja rakentuu lapsen oikeuksien sopimuksen varaan.

Olemme lapsiystävällinen ja joustava työnantaja, ja odotamme sitä myös työntekijöiltämme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK), sairaanhoitaja tai vastaavan tasoinen soveltuva korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Arvostamme työkokemusta erityisesti lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja. Arvostamme myös paineensietokykyä, joustavuutta ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa asiakastilanteissa.

Tehtäväkohtainen palkka 2365,20 € /kk.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Virpi Hagström puh. 06 325 4398
Palvelualuejohtaja Jussi Björninen puh. 0400 860 096