Open vacancy Vaasan kaupunki

Hoitaja

Vaasan kaupunkiKotihoito / Päivystystiimi Vaasa
Työavain: 
VSA905-03-17-18
Hakuaika alkaa: 
14.2.2018
Hakuaika päättyy: 
28.2.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan sosiaali- ja terveystoimi hakee hoitajaa ajalle 1.3.-26.8.2018 kotihoidon päivystystiimiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva kouluasteinen sosiaali- tai terveydenhuollon tutkinto.
Ajokortti.

Kielitaitovaatimuksena on kyky ymmärtää ja käyttää suomen ja ruotsin kieltä

Päivystystiimin tehtävänä on vastata potilaiden akuuteista kotiutuksista sairaalasta tai päivystyksestä sekä osallistua yhteistyössä kotihoidon tiimien kanssa potilaiden hoitoon.

Päivystystiimi toimii maanantaista sunnuntaihin ilta- ja aamuvuorossa. Jokaisessa vuorossa työskentelee sairaanhoitaja-hoitajapari. Hoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä arvioiden hoidon tarpeen ja kuntoutuksen yhteistyössä mm. kotihoidon tiimien, palveluneuvojien ja toiminta- ja fysioterapeuttien kanssa. Vastuulääkäripalvelu on kotiutustiimin käytössä ympäri vuorokauden.

Arvostamme kiinnostusta geriatriseen akuuttihoitoon, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta ja kehittää toimintoja.
Päivystystiimin kehittäminen ja työskentely vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä kuntouttavaa työotetta.

Koeaika on kolme kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekä rokotustodistus.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Sairaanhoito palveluyksikön johtaja Tuominen Birgitta p. 06 325 2230.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@vaasa.fi