Open vacancy Vaasan kaupunki

Sähköasentaja

Vaasan kaupunkiVaasan Vesi Vaasa
Työavain: 
VSA905-06-7-18
Hakuaika alkaa: 
15.2.2018
Hakuaika päättyy: 
1.3.2018 12.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Vaasan Vesi hakee sähköasentajaa Påttin jätevedenpuhdistamolle.

Vaasan Veden toiminta-ajatuksena on kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti huolehtia toiminta-alueellaan häiriöttömästä veden hankinnasta, puhdistuksesta ja jakelusta sekä viemäröinnistä ja jätevesien käsittelystä.

Påttin jätevedenpuhdistamo kuuluu tulosyksikkönä Vaasan Veden organisaatioon ja sijaitsee Palo-saarella meren rannalla. Laitoksessa puhdistetaan Vaasan ja Maalahden jätevedet sekä osa naapurikunnan Mustasaaren jätevesistä.

Etsimme palvelumme turvaamiseksi nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi riittävän peruskoulutuksen hankkinutta, mielellään sähkö- ja automaatiokokemusta omaavaa sähköasentajaa.

Työn pääpaino on jätevesipuhdistamon ja jätevesipumppaamoiden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Edellä mainitun lisäksi tulet oppimaan jätevedenpuhdistamon huolto-, kunnossapito- ja prosessinhoitotehtävät.

Hakijalta edellytämme omatoimisuutta, vastuunottokykyä, valmiutta ja halua itsensä kehittämiseen sekä vähintään B-luokan ajokorttia ja sitoutumista varallaolojärjestelmään.

Arvostamme sähkö-, automaatio- ja konealan peruskoulutusta, työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä, automaattisten sähkökäyttöjen tuntemusta ja tietotekniikan perustaitoja.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Käyttöpäällikkö Milla Vesala, puh. 06 - 325 4190