Open vacancy Vaasan kaupunki

Sähköautomaatiosuunnittelija

Vaasan kaupunkiVaasan VesiVaasa
Työavain: 
VSA905-06-8-18
Hakuaika alkaa: 
15.2.2018
Hakuaika päättyy: 
1.3.2018 12.00
Palkka: 
TS mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Vaasan Vesi hakee sähköautomaatiosuunnittelijaa.

Vaasan Veden toiminta-ajatuksena on kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti huolehtia toiminta-alueellaan häiriöttömästä veden hankinnasta, puhdistuksesta ja jakelusta sekä viemäröinnistä ja jätevesien käsittelystä. Tavoitteenamme on parantaa vesihuollon resurssitehokkuutta älykkäillä ja innovatiivisilla järjestelmillä.

Etsimme palvelumme turvaamiseksi nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi riittävän peruskoulutuksen hankkinutta, mielellään automaatio- ja sähköalan kokemusta omaavaa henkilöä.
Työn pääpaino on automaatio- ja sähköjärjestelmien suunnittelu, ohjelmointi ja testaaminen sekä automaation käyttö- ja kunnossapitotehtävät.

Hakijalta edellytämme omatoimisuutta, vastuunottokykyä, valmiutta ja halua itsensä kehittämiseen sekä vähintään B-luokan ajokorttia ja sitoutumista varallaolojärjestelmään.

Arvostamme automaatioalan peruskoulutusta ja työkokemusta teollisuuden automaatiojärjestelmien ohjelmointitehtävistä sekä sähkötekniikan perustietojen, että automaattisten sähkökäyttöjen ja kone-tekniikan tuntemusta.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Organisaation kuvaus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin.
Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Yhteystiedot

Käyttöpäällikkö Per-Eric Lindh, puh. 06 - 325 4164