Open vacancy Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kirjanpitäjä

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriVarsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, HallintokeskusSairaalakatu 5 Raisio
Työavain: 
VSSHP-00-40-18
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Oletko numeroista innostuva kirjanpidon osaaja? Haluatko haastavia tilanteita ja pärjäät myös muuttuvassa ympäristössä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, tule meille töihin. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin Taloushallinnon palvelukeskuksessa on haettavana kirjanpitäjän toimi.

Kirjanpitäjänä olet asiantuntija, jolla on kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksen tekemisestä. Etsimme joukkoomme aikaansaavaa henkilöä, jolla on vastuullinen ja motivoitunut työote. Odotamme sinulta tarkkuutta, joustavuutta ja aktiivisuutta. Eduksi katsomme kokemuksen julkishallinnosta sekä konsernitilinpäätöksen tekemisestä.

Taloushallinnon palvelukeskus tuottaa keskitetysti sairaanhoitopiirin ulkoisen laskennan palvelut. Tehtäviin kuuluvat potilasmaksutoiminnot, ostoreskontra, laskutus ja myyntireskontra sekä kirjanpito ja maksuliikenne. Palvelukeskuksen henkilökunta koostuu taloushallinnon ammattilaisista, joita on yhteensä noin 30.

Ennen lopullista valintapäätöstä henkilölle saatetaan teettää soveltuvuustesti. Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja kokemusta kirjanpitotehtävistä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalvelupäällikkö Satu Iljanko, p. 02 313 1483 to 15.11. klo 16:00-16:30 sekä ma 19.11. klo 16:00-16:30.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.