Open vacancy Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Laitoshuoltaja (kesätyö)

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriVarsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Huoltopalvelujen tulosyksikkö, 1Y179 LaitoshuoltoUusikaupunki
Työavain: 
VSSHP-30-13-17
Hakuaika päättyy: 
31.5.2017 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueella Uudessakaupungissa on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2017.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruokahuoltotehtäviä, hoitovälinehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin. Muutamia sijaisia tarvitsemme myös 3-vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää.

Eduksi on myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelun perustutkinto.

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18-vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa.

Käythän tykkäämässä meistä facebookissa: www.facebook.com/vsshprekrytointi

Tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto taikka riittävä työkokemus.

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 7000 henkilöä. Suurimmat yksikkömme sijaitsevat Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Yhteystiedot

Työnjohtaja Anne Remes, p. 050 5014813, anne.remes@tyks.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.