Open vacancy Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Käyttöpäällikkö

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriVarsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Teknisten palvelujen tulosyksikköKiinamyllynkatu 4-8Turku
Työavain: 
VSSHP-30-30-18
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
26.10.2018 14.00
Palkka: 
Tekniikan sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Haemme käyttöpäällikköä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (VSSHP) tekniikan palveluihin.

Käyttöpäällikön tehtävänä on johtaa kaikkien VSSHP:n omistamien kiinteistöjen ylläpitotoimintaa käsittäen teknisen isännöinnin ja LVISA- kunnossapidon työt. Tehtävään sisältyy myös asiantuntijatehtäviä ammattialallaan ja esimiestehtävät johtamansa palveluyksikön henkilöstön osalta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu ammatillisen korkea-asteen tutkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä ihmissuhde- ja esimiestaitoja sekä kokemusta laitostason toiminnan johtamisesta. Vankka asiantuntemus ja kokemus suurten laitosten ylläpitotoiminnan tehtävistä etenkin LVIA-tekniikan alueelta on välttämätöntä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme innovatiivisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Tarjoamme kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät huipputekniikan parissa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

teknillinen johtaja Juha Rantasalo, email. juha.rantasalo@tyks.fi tai p. 040 580 4916

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.