Open vacancy Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, päivystys

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriVarsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitosUusikaupunki
Työavain: 
VSSHP-45-18-17
Hakuaika päättyy: 
27.3.2017 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksen Tyks Vakka-Suomen sairaalan päivystyksessä on haettavana sairaanhoitajan kesäsijaisuuksia.

Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Työssä vaaditaan hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä, joustavuutta, muutosvalmiutta sekä kehittämishalukkuutta. Tarjoamme haasteellista työtä hyvässä työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Yhteispäivystyksen toiminta perustuu potilaslähtöisiin hoitolinjoihin (triage + puhelinneuvonta, nopean hoidon linja, konservatiivisen hoidon linja ja akuutin hoidon linja) ja tiimityöhön. Työ yhteispäivystyksessä on vuorotyötä ja työaika on klo 7.00-24.00.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Otamme myös huomioon sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä suoritettuja opintoja.

Seuraa meitä facebookissa: http://www.facebook.com/vsshprekrytointi

Organisaation kuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 7000 henkilöä. Suurimmat yksikkömme sijaitsevat Turussa, Salossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa. Terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Marja Tuomainen, p. 050 363 9747.

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.