Valtaosa Pohjois-Suomen kunta-alan työpaikoista Kuntarekryssä

Kuntarekryn avoimet työpaikat Pohjois-Suomessa

Valtaosa kunnista Pohjois-Suomen alueella ilmoittaa Kuntarekryssä avoimista työpaikoistaan.

”Palvelumme on laajentunut merkittävästi pohjoisessa viime aikoina. Lähes kolmekymmentä Pohjois-Suomen kuntaa on asiakkaitamme. Kunta-alan työnantajat ovat kokeneet, että työntekijöiden rekrytointi tehostuu Kuntarekryä käyttämällä”, FCG Kuntarekryn toimitusjohtaja Aija Tuimala sanoo.

Esimerkiksi Rovaniemi, Kuusamo, Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Kemi, Tornio ja Inari julkaisevat työpaikkansa Kuntarekryssä. Samoin tekevät Enontekiö, Hailuoto, Ii, Keminmaa, Kempele, Kittilä, Kolari, Kuhmo, Liminka, Muhos, Pello, Pudasjärvi, Puolanka, Ranua, Salla, Sodankylä, Suomussalmi, Taivalkoski, Utajärvi, Utsjoki ja Ylitornio.

Kuntarekryn asiakaskunta kattaa tällä hetkellä jo noin 250 organisaatiota.

Katso kunta-alan avoimet työpaikat Kuntarekryn hakusivulta.