Hei kesäduunari - ota kuva tai video työstäsi!

Ota kuva tai video kesäduunistasi Kuntarekrylle, voit voittaa kuulokkeet!
Oletko kaupungilla tai kunnalla kesätöissä? Näytä meille, mitä teet!
 
Ota kekseliäs kuva tai video kesäduunistasi ja julkaise se Instagramissa tai Facebookissa hashtageilla #omatyö ja #kuntarekry. Osallistuneiden kesken arvotaan 2 kappaletta AKG:n laadukkaita kuulokkeita.
 
Huomioithan, että kuvasi tai videosi tulee olla julkinen, jotta voit osallistua kisaan. Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin tai videoihin sekä hankkia suostumus käyttöön kaikilta niissä esiintyviltä henkilöiltä.
 
Kilpailuaika on 3.6. - 16.8.2016. Voittajat julkaistaan 23.8.2016.
 
Osallistuja luovuttaa Kuntarekrylle oikeuden käyttää kisaan ladattuja kuvia tai videoita markkinoinnissa ilman erillistä korvausta. Tämä kilpailu ei ole Facebookin/Instagramin hallinnoima tai sponsoroima.