Vastuullisin kesäduuni 2016 -kilpailu käynnissä työnantajille

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan työnantajille suunnattuun Vastuullisin kesäduuni 2016 -kilpailuun! Osallistuminen on veloituksetonta.

Vastuullisin kesäduuni  2016 -kilpailu ja -tutkimuksen tiedonkeruu käynnistyi tänä vuonna toukokuussa ja jatkuu heinäkuun loppuun asti. Jokainen kilpailuun osallistunut työnantaja saa tietoonsa omien kesätyöntekijöidensä antaman kokonaispistemäärän.

Lue lisää Vastuullisin kesäduuni 2016 -kilpailusta tästä linkistä.

Vastuullinen kesäduuni asiantuntijakumppaneineen palkitsee esimerkillisiä kesätyönantajia erikoismaininnoilla. Palkintosarjoja on neljä:

  1. Innovatiivisin kesätyökäytäntö (Voittajan valitsee Suomalaisen Työn Liitto)
  2. Esimerkillisin vammaisten tai osatyökykyisten työllistäminen (Voittajan valitsee Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlas) 
  3. Esimerkillisin alle 18-vuotiaiden työllistäminen (Meillä on ilo valita tämän sarjan voittaja)
  4. Vastuullisen kesäduunin yleisten periaatteiden esimerkillinen täyttäminen ja yrittäjäesimerkin tarjoaminen nuorille (Voittajan valitsee Suomen Yrittäjät)


Kilpailuun voi osallistua perustelemalla, miksi teidän organisaationne olisi oikea kunniatittelin haltija vastaamalla muutamaan nopeaan kysymykseen tämän linkin takaa. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia.