Oletko lomalla? Anna Hakuvahdin etsiä sillä välin töitä!

Näin saat Kuntarekryn Hakuvahdin käyttöön

Voit tilata Kuntarekryn avoimet työpaikat sähköpostiisi milloin tahansa. Tee ensin työpaikkojen haku haluamillasi kriteereillä Kuntarekryn etusivulta. Hakutulokset listautuvat uudelle sivulle, jonka oikeassa reunassa on Hakuvahti-kenttä. Kun kirjaat siihen sähköpostiosoitteesi, saat jatkossa kyseisen haun tulokset sähköpostiisi. Ennen Hakuvahdin aktivoitumista sinun tulee kuitenkin reagoida viestiin, jonka Hakuvahti lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen: klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja vahti aktivoituu.

Tämän jälkeen Hakuvahti seuloo valitsemiesi alojen avoimet työpaikat Kuntarekryn sivulta päivittäin ja lähettää niihin suorat linkit sähköpostiisi.

Hakuvahti on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Jos haluat lopettaa vahdin käytön ennen sitä, voit tehdä sen helposti sähköpostien mukana tulevan peruutuslinkin kautta.