Avoimien työpaikkojen määrä kasvoi Kuntarekryssä

Touko-heinäkuussa Kuntarekryssä oli avoimia työpaikkoja tarjolla noin 5500

Avoimien työpaikkojen määrä Kuntarekryssä lisääntyi vuoden takaiseen nähden. Touko-heinäkuussa Kuntarekryssä oli avoimia työpaikkoja tarjolla noin 5500, edellisenä vuonna määrä oli vajaat 4900 vastaavana ajankohtana. Eniten työpaikkojen määrä kasvoi teknisellä alalla sekä hallinto- ja toimistotyössä.

Suunta ylöspäin näkyy avoimien työpaikkojen määrässä yleisesti. Työ- ja elinkeinotoimistoihin ilmoitettiin kesäkuussa uusia avoimia työpaikkoja 39 200, mikä on 5 200 enemmän kuin edellisen vuoden kesäkuussa. Kaikkiaan TE-toimistoissa oli kesäkuussa avoinna 75 000 työpaikkaa, mikä on 6 700 enemmän kuin vuosi sitten.

Katso kunta-alan avoimet työpaikat Kuntarekryn hakusivulta.