Kunnanjohtajalla on monta roolia

Kunnanjohtajalla on työssään näkyvä rooli kunnan keulakuvana.  Välillä tehtävänkuva on hyvinkin monipuolinen. Tämä käy ilmi myös Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larssonin toimenkuvasta. Siihen kuuluvat kunnan johtamis- ja kehittämistehtävien lisäksi kunnan henkilöstöstä ja viestinnästä vastaaminen.

Kalle pitää henkilöstöön liittyviä tehtäviä erittäin tärkeänä osana toimenkuvaansa.

”Tammelan kunnassa rakennetaan paraikaa uutta toimintakulttuuria, jota ohjaa henkilöstölähtöinen kehittäminen.”

Tammelan kunta on Kuntarekryn asiakas.

Yhteistyöllä lisää elinvoimaa kuntaan

Näin syksyllä Kallen työpöydällä ovat esimerkiksi kunnan strategian ja talousarvion valmistelu seuraavalle vuodelle.

”Strategiassa keskeisenä on kunnan elinvoiman kehittäminen. Tämä tapahtuu yhteistyössä yrittäjien ja kolmannen sektorin kanssa. Myös kuntarajat ylittävät teemat, kuten sote- eli sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus, ovat pinnalla.”

Ennen Tammelan kunnanjohtajan tehtäviä Kalle Larsson toimi Toivakassa kunnanjohtajana. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.

Kokouskestävyyttä tarvitaan

Kallen työviikkojen sisältö vaihtelee, mutta kokoustaminen esimerkiksi kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston merkeissä on toistuva osa kalenteriviikkoa.

”Viikot hujahtavat ohi nopeasti. Välillä sitä toivoo, että olisi enemmän aikaa eri asioille, joita työssä tulee vastaan. Ne ovat äärettömän mukaansatempaavia ja mielenkiintoisia.”

Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson tallensi äskettäin tunnelmia työviikkonsa varrelta Kuntarekryn Instagram-tilille.Klikkaa katsomaan!  #kunnanjohtajanviikko #omatyö

Katso kunta-alan avoimet työpaikat Kuntarekryn hakusivulta.