Kuntarekryn asiakkailla uusia tapoja hakea kesätyöntekijöitä

Kuntarekryn asiakas Kouvolan kaupunki tarjoaa nuorille unelmaduunia


Kouvolan ja Kotkan kaupunki käyttävät uusia rekrytointimenetelmiä kesätyöntekijähauissaan. Molemmat ovat Kuntarekryn asiakkaita ja julkaisevat avoimet työpaikkansa Kuntarekryn työnhakupalvelussa.

Kotkan Ohjaamo haastattelee tänä vuonna kaikki nuoret, jotka hakevat Kotkan kaupungilta kesätyöpaikkaa. Nuorille halutaan antaa tällä tavoin kokemusta työnhausta. Ryhmähaastatteluissa on mukana edustajia myös kaupungin yksiköistä, jotka hakevat kesätyöntekijöitä. Kotkan Ohjaamo opastaa lisäksi nuoria työnhaussa yleisesti.

Kotkan kaupungit avoimet kesätyöpaikat, yhteensä vajaat 280 kappaletta, ovat auki Kuntarekryssä 5. helmikuuta asti.

Kouvolassa tarjolla unelmaduunia

Kouvolassa kolmelle nuorelle tarjotaan kaupungin palveluksessa unelmien kesätyöpaikka, jonka nuoret muotoilevat itse. 16-20-vuotiaillle on järjestetty kilpailu, johon he voivat lähettää ehdotuksen unelmaduunistaan ja rekrytoitua kaupungille kesätöihin. Hakuaikaa on 29. tammikuuta saakka. Vaasassa on kokeiltu aiemmin tätä mallia.

Muut Kouvolan kesätyöpaikat, niin ikään yhteensä noin 280 työpaikkaa, tulevat hakuun helmi-maaliskuussa Kuntarekryssä.

Kaupungit ja kunnat rekrytoivat kesätyöntekijöitä alkuvuodesta eteenpäin. Vilkkainta rekrytointi on helmi-maaliskuussa. Kaikki tällä hetkellä avoimet kesätyöpaikat näet Kuntarekrystä.
 

Ylen uutinen Kotkan kaupungin kesätyöhausta ja Kouvolan kaupungin kesätyöhausta