Tervetuloa mukaan Nuorisoviestinnän verkostoon!

Olemme perustaneet Facebook-ryhmän, joka on tarkoitettu kunta-alan toimijoille eli kunnissa, kaupungeissa, kuntayhtymissä, kunnallisissa liikelaitoksissa ja kuntaomisteisissa yrityksissä työskenteleville eri alojen ihmisille ympäri Suomen. Ryhmän avulla kokoamme yhteen kunta-alan viestintää tekeviä, nuorison parissa työskenteleviä ja yleisesti ottaen työnantajaimagon rakentamisesta kiinnostuneita ihmisiä.

Ryhmä toimii kanavana, jonka kautta voimme jakaa matalalla kynnyksellä ajatuksia ja ideoita (jo toimivaksi havaittuja käytäntöjä ja erilaista sisältöä yms.) siitä, miten kunta-alan tunnettuutta työnantajana voitaisiin tuoda esille entistä paremmin ja miten nuoret saataisiin kiinnostumaan kunta-alan töistä. Osaltaan ryhmä voi toimia myös nuorisoviestinnän parissa työskentelevien keskinäisen verkostoitumisen mahdollistajana.

Uusia jäseniä otetaan mukaan sitä mukaa kun pyyntöjä tulee, eli voit vinkata ryhmästä myös työkaverillesi!