Esimies ota avuksesi uusi kesätyöopas

Kesätyöopas esimiehille

Esimiehen kesätyöopas on käytännönläheinen opas kesätyön esimiehille ja kesätyönantajille, jotka haluavat hoitaa kesätöihin liittyvät asiat vastuullisesti ja tarjota nuorille hyviä kesätyökemuksia. 

Lue tai lataa käyttöösi maksuton Esimiehen kesätyöpas 

Nuoret odottavat kesätyöltä paljon. Kesätyö on heille merkittävä askel kohti itsenäistä elämää. Kesätyön esimiehenä sinulla on suuri vaikutus nuoren elämään ja tulevaisuuteen. Vastuullinen kesäduuni -kampanjan tuottama opas avaa vastuullisen kesätyön periaatteita ja tarjoaa käytännön työkaluja kesätyön kehittämiseksi. 

Opasta on työstetty yhdessä nuorten ja kesätyönantajien kanssa. Kesätyöopas on täynnä nuorten vinkkejä onnistuneeseen kesätyökokemukseen ja vastuullisten työnantajien hyviä kesätyökäytäntöjä. Opas kannattaa jakaa organisaation johdolle, esimiehille, perehdyttäjille, tutoreille ja kollegoille. 

Kuntarekrystä löydät kunta-alan avoimet kesätyöpaikat