Espoon kaupungin avoimet työpaikat nyt Kuntarekryssä

Avoimet työpaikat Espoon kaupunki

Espoon kaupungin avoimet työpaikat löydät Kuntarekrystä. Espoo julkaisee kaikki työpaikkailmoituksensa myös Kuntarekry-palvelun kautta. Voit etsiä kiinnostavia työpaikkoja ja selata työpaikkoja Avoimet työpaikat -hakumme kautta. 

Juuri nyt löydät palvelustamme yli 100 avointa työpaikkaa Espoossa. Kaupunki etsii juuri nyt muun muassa lastentarhanopettajia, controlleria, hammashoitajia, palvelupäälliköitä ja sosiaalityöntekijöitä. Katso Espoon avoimet työpaikat. Työpaikkoja voit hakea Espoon rekrytointijärjestelmän kautta, johon löydät linkit työpaikkailmoituksista. 

Espoon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monia etuja. Tuemme liikunnallisia harrastuksia mm. maksuttomilla liikuntaryhmillä, uintikerroilla sekä Sportti- ja Kulttuuripassilla. Kannustamme opiskeluun stipendikukkarolla, saat tuetun ateriaedun, työsuhdematkalipun ja paljon muita etuuksia. Lue lisää www.espoo.fi