Kesätöissä Kuntarekryllä

21-vuotias Laura de Mel oli kuluneen kesän kesätöissä FCG Kuntarekryllä. Päätehtävänään Lauralla oli kiertää ympäri maakuntia ja kerätä kesätyöntekijöiltä kokemuksia kunta-alan kesätöistä. Lisäksi hän oli mukana messuilla ja osallistui Kuntarekryn some-kanavien ylläpitämiseen.

Näin Laura kuvailee omia kokemuksiaan:

- Tämä on ollut ihan mahtava kesätyö ja kokemus! Toivottavasti voin hyödyntää oppimaani myös tulevaisuudessa.

- Työyhteisö on ollut huikea ja kaikki ihmiset todella kivoja ja hauskoja! Kertaakaan ei ole päässyt tulemaan tylsää, kun on kivat ihmiset ympärillä ja mielekästä tekemistä. Työt tehdään kunnolla ja siihen keskitytään, mutta siinä samalla työnteko on todella hauskaa.

Kuntarekry on tänäkin vuonna mukana T-Median ja Taloudellinen tiedotustoimisto TATin ylläpitämässä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan loppuseminaari järjestetään 29.8. ja tilaisuudessa Laura pääsee vielä palkitsemaan esimerkillisesti alle 18-vuotiaita kesätyöllistäneen työnantajan.

- Kiitän koko Kuntarekryn porukkaa mahtavasta kesästä ja toivotan teille hyvää jatkoa! Ootte huikeita! 

Lisää kesäduunitarinoita löydät VKD17 -kampanjan sivuilta!

Muistathan, että kesätöiden lisäksi kunta-alalla on tarjolla keikkatöitä ja sijaisuuksia ympäri vuoden. Katso avoimet keikkatyöt.