Insta paljastaa, mitä Kuntarekryn kulisseissa tapahtuu

Mitä tapahtuu Kuntarekryn ruudun takana? Millaista työtä täällä teemme ja mitä kaikkea työpäivän aikana voi tapahtua? Tätä pääset kurkkaamaan tällä viikolla Kuntarekryn Instagramissa, kun sovelluskonsulttimme Anne-Mari Nivukoski kuvaa ja kertoo meille arkipäivästään.

– Työtehtäviini kuuluu asiakkaiden auttamista erilaisissa rekrytointijärjestelmään liittyvissä asioissa. Käyn myös paljon kouluttamassa asiakkaitamme eri puolilla Suomea. Työhön kuuluu lisäksi toiminnan kehittämistä ja suunnittelua, joka ei suoraan näy ulospäin, Anne-Mari kertoo.

– Tähän kaikkeen pääsette kurkistamaan Instagramissa ja onkin tulossa mielenkiintoinen viikko! Palavereiden ja rutiinitöiden lisäksi käyn piipahtamassa Iisalmella, Skypen kautta olen yhteyksissä muutamalle paikkakunnalle ja kaiken kruunaa kunta-alan suurin tapahtuma, Kuntamarkkinat. 

– Pääsette myös näkemään hieman elämääni töiden ulkopuolella, koska monesti minulta kysytään, että miten sitten omat harrastukset ja muut asiat pystyy yhdistämään siihen, että työkseen matkustaa paljon, Anne-Mari lupaa.

Seuraa Anne-Maria Kuntarekryn Instagramissa