Työpaikkoja nyt yhä enemmän auki – löydä omasi

Avoimet työpaikat Suomessa syyskuussa 2017

Sosiaalityön erityisasiantuntijat, kuulontutkijat, puheterapeutit ja hammaslääkärit. Siinä listaa muutamista ammateista, joille riittää runsaasti työpaikkoja Suomessa. Te-toimistot listasivat syyskuussa ammatit, joissa on eniten pulaa työntekijöistä.

Enemmän osaajia kaivataan tällä hetkellä kaikkiaan 32 ammatissa. Määrä on kaksi kertaa niin paljon kuin vuosi sitten syykuussa. Erot avoimien työpaikkojen määrässä vaihtelee eri puolilla Suomea. Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa on kymmeniä ammattikuntia, joiden osaajille on tarjolla runsaasti töitä.

Katso lista ammateista, joissa kaivataan osaajia Helsingin Sanomien jutusta (29.9.2017) Artikkelin lopusta löydät myös hakukoneen, jolla voit etsiä, missä ammateissa on eniten työtä tarjolla eri alueilla ja paikkakunnilla Suomessa. Hae työpaikkoja nyt. Katso Kuntarekryn avoimet työpaikat