Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja on käynnissä

Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanja käynnistyi virallisesti 24.1. järjestetyssä starttiseminaarissa. Kampanjaan on ilmoittautunut jo 411 työnantajaa ja tavoitteena on rikkoa 500 työnantajan raja. Kuntarekry on mukana kampanjassa tänäkin vuonna. 

Kuluvan vuoden teemana kampanjassa on erityisesti perehdyttäminen ja palautteenanto osana onnistunutta kesätyökokemusta. Seminaarissa julkistettiin tuoreen Palautteensaamisen ilmapiiri kesätyössä -tutkimuksen tulokset.

Kuntatyönantaja, vielä ehdit mukaan!

Vastuullinen kesäduuni 2018  -kampanjan osallistumismaksu kuntatoimijoille on 200 € + alv.

Osallistuminen tuo näkyvyyden kampanjasivustolla, oikeuden käyttää Vastuullinen kesäduuni -logoa ja kampanjamateriaalia sekä mahdollisuuden osallistua kesäduunikilpailuun ja koulutuksiin. Osallistumismaksuun sisältyy myös mahdollisuus ilmoittaa kesätyöpaikoista kampanjasivustolla ilman eri maksua. 

​Lue lisää ja ilmoittaudu Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjaan