Yli puolet suomalaisista käytti viime vuonna Kuntarekry.fi-palvelua

Tyttö etsii kännykällä töitä

Kuntarekry.fi kasvatti myös viime vuonna kävijämääräänsä. Peräti 1,9 miljoonaa eli 56 prosenttia työikäisiästä suomalaisista etsi viime vuonna työpaikkaa verkkopalvelusta. Kävijöitä on 200 000 enemmän kuin edellisenä vuonna.

Kaikkein vilkkainta sivustolla oli helmi-maaliskuun taitteessa. Silloin käyttäjiä oli viikon aikana lähes 90.000. Yhä useampi etsi työpaikkoja kännykällä: mobiilikäyttäjiä oli viime vuonna 30 %.

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Työnhakijoille palvelusta löytyy jatkuvasti yli 3000 työpaikkaa kaikkialta Suomesta ja helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen. 

Katso kuntien ja kaupunkien avoimet työpaikat.

Työnantajille eli kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille Kuntarekry.fi-palvelun tuottava FCG Talent Oy tarjoaa rekrytoinnin ja henkilöstötiedon hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja. Ne sopivat organisaation ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin, sijaisuuksien hallintaan sekä osaamisen johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Kuntarekry.fi-palvelua käyttää rekrytoinnissaan yli 250 työantajaa eri puolilla maata.