Loviisan kaupunki - Kuntarekry

Finlands bästa småstad

Vacker, smidig och trygg

Östkustens pärla, det havsnära Lovisa, finner du på under en timmes avstånd öster om Helsingfors. Denna pärla rullar nu med fart mot framtiden ledd av dess kreativa och aktiva invånare, storsatsningen Bostadsmässan 2023 och stadens dynamiska företagarförening!

Lovisavikens badstränder och strandkaféer. Den förtjusande gamla staden. De mångsidiga parkerna och naturen. De bildsköna levande byarna. Skärgården och sjöfästningen Svartholm. Tjänster, skolor, daghem och trafik fria från rusning. Hobbymöjligheter för alla. Gemenskap, vänlighet och hemtrevlighet.

I den livskraftiga småstaden på 15 000 invånare är din vardag vacker, smidig, och trygg.

Uppskattad personal

En uppskattad personal är en av Lovisa stads strategiska mål! I den lämpligt stora organisationen uppskattas alla anställdas arbetsinsats, kunnande och idéer. Vår arbetsgemenskap har rum för olikhet, olika kulturella bakgrunder och olika kunnande. Som arbetsgivare har vi fått beröm av våra anställda för flexibilitet i deras olika livssituationer. Dessutom underlättar möjligheten till distansarbete och flexibel arbetstid din vardag. De sporrande teamen och många frivilliga idrottsgrupper hjälper dig att orka och att trivas.

Vi är en tvåspråkig arbetsmiljö, men oroa dig inte om det andra inhemska språket har rostat. Vi erbjuder naturligtvis även stöd för detta om det behövs.

Kolla även dessa

Vikariat och inhopp

Möjligheter till vikariat och inhopp av olika längd erbjuds enligt behov bland annat på daghem, skolor och i ungdomsarbetet.

Praktik

Tag modigt kontakt direkt med enhetens förman, till exempel skolans rektor. Kontaktuppgifterna hittar du på Lovisa stads webbplats.

Utmärkt läge

Smidiga vägförbindelser: Helsingfors - 50 min, Borgå - 25 min Kotka 25 - min

Lediga jobb