test
2 Hoitajan tointa - Äänekosken kaupunki

Hei Sinä luova hoitoalan ammattilainen! Haluatko ympärillesi mukavat, vastuulliset ja sitoutuneet työkaverit, hyvän työilmapiirin, sekä monipuoliset asukkaat. Viihtyisässä ympäristössä Sumiaiskodilla on koti 19:ta ikäihmiselle ja paikka sinulle täydentämään hyvin toimivaa työyhteisöämme.

Työ meillä antaa ja kehittää monenlaista osaamista, myös omat vahvuudet huomioiden. Tule tekemään hoitajan työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Työskentelyssä Sumiaiskodilla korostuvat asukaslähtöisyys, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, kuntouttava työote, jota ympäristö tukee, sekä hyvä tiimi- ja yhteistyö. Tuothan oman osaamisesi työyhteisömme ja asukkaidemme käyttöön. Olet tervetullut Sumiaiskodille!

Toivomme sinulta työssäsi panostusta ikääntyneiden hyvään ja laadukkaaseen hoivatyöhön ihmisläheisellä ja aktiivisella työotteella, halua kehittämiseen sekä valmiuksia ja sitoutumista tiimityöskentelyyn sekä kolmivuorotyöhön.
Työn kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aiempi kouluasteinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisena toimimisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa ja koronatodistusta. Eduksi katsotaan lääkehoitoluvat. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Tuemme opiskelua, myös alaan liittyvää omaehtoista kouluttautumista sekä työyhteisössä oppimista.
Henkilöstöetuutemme ovat mainittavat, eikä palkkakaan ole huonoimmasta päästä.

Työaika: 38.25 h/ viikko (jaksotyö). Työ on 3-vuorotyötä, palkkaus määräytyy KVTES mukaan.
Työ alkaa 15.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan, toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastattelun ajankohta ja paikka selviävät haastattelukutsun myötä. Kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset Valviran, tutkinto- ja työtodistukset sekä suosittelijan yhteystiedot.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluasumisen johtaja
Sirpa Halla-aho
puh 040 752 1841
sähköposti: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Arjen tuki, Sumiaiskoti

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Rekommenderade jobb