Skip to main content
test
2 Laboratorionhoitajaa, Päivystävä laboratorio - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hei sinä, joka haluat innostavan ja monipuolisen työn vaativienkin tutkimusten parissa. Etsimme laboratoriohoitajaa/ bioanalyytikkoa mukavaan moniammatilliseen joukkoomme! SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos Porissa.

SataDiag laboratorion tutkimuspalveluihin kuuluvat kliinisen kemian, hematologian ja kliinisen mikrobiologian tutkimukset. Lisäksi laboratorio vastaa Satakunnan alueen verikeskustoiminnasta. Tehtävänämme on tarjota näytteenottopalveluita ja näytekohtaisia tutkimuspalveluita Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Satakunnan alueen terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköiden tarpeisiin. Laboratorio antaa myös koulutusta, ohjausta ja konsultaatioita sekä toimii tukilaboratoriona alueen terveyskeskuslaboratorioille. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T245).

Ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on kliinisen kemian laboratorio Satasairaalassa Porissa. Tarjoamme sinulle viihtyisät, juuri remontoidut ja nykyaikaiset laboratoriotilat ja sopivasti haastavan työn, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä laboratorioalan ammattilaisena. Olemme päivystävä laboratorio, joten työ on 3-vuorotyötä.

Satakunnan sairaanhoitopiiri ja SataDiag tarjoavat monipuolista koulutusta, johon sinun on mahdollista osallistua oman osaamisesi kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. SataDiagin perehdytysohjelma auttaa sinua tutustumaan uuteen työpaikkaasi ja sulautumaan osaksi meitä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää Satasairaalan henkilökunta-alennuksia ja käyttää henkilökunnalle tarkoitettua, hyvin varusteltua kuntosalia.

Jos olet valmis tarttumaan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö. Toivomme sinulta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, halukkuutta laaja-alaiseen laboratoriotyöhön sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Monipuolinen laboratorioalan kokemus katsotaan eduksi. Huomioimme haussa myös vuoden 2022 aikana valmistuvat bioanalyytikot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut: puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pirjo Kangas, p. 044 707 7310
tai pirjo.kangas@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä ja lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb